Yogales “Geven vanuit je hart”
Vrijdag 21 juni op Internationale Yogadag van 11:30-13:00 uur

Het begin van de zomer en de langste dag van het jaar vier ik graag samen met jou op de Internationale Yogadag met een gratis yogales.

Het doel van Internationale Yogadag is om bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. Overal ter wereld worden er deze dag door yogadocenten belangeloos lessen aangeboden en hiermee wereldwijd yoga beoefend. Door de verschillende tijdszones ontstaat hierdoor een 24- uur durende yogamarathon en spoelt er een golf van yoga(eenheid) door de wereld. Hiermee bundelen we positieve energie en aandacht voor de wereld om ons heen.

Met het beoefenen van de yoga creëer je niet alleen een positief effect op jezelf, maar ook op jouw directe omgeving. Daarom nodig ik iedereen uit om samen mee te doen op Wereld yogadag. Zo kunnen we gezamenlijk en wereldwijd de yoga beoefening opdragen aan het grotere geheel en zo een positief steentje bijdragen aan de wereld om ons heen.

De yogales die ik deze dag speciaal aanbied staat in het teken van “onvoorwaardelijk geven vanuit het hart”. De les is gratis en geef ik op Yogacentrum Eemland. Bij mooi weer, wordt de les zelfs buiten gegeven in de prachtige groene yogatuin op het centrum.
Voor het volgen van de les heb je geen ervaring nodig en iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan en beoefen samen en wereldwijd yoga op deze eerste zomerdag.

“Door positieve energie en geluk te delen vanuit het hart, wordt het alleen maar groter en meer!”

Datum: Vrijdag 21 juni 2019
Tijd: 11:30-13:00 uur
Locatie: Yogacentrum Eemland, Wakkerendijk 228A Eemnes
Kosten: Geen, of vrijwillige bijdrage (graag contant) welke aan een goed doel geschonken wordt
Opgeven kan via de mail: ellen@yogacentrum-eemland.nl

Een overzicht van alle speciale yoga events in Nederland van 21 juni, vind je op www.yoga-dag.nl