Momenteel geef ik alleen vaste lessen. Er worden wel regelmatig workshops gegeven, zoals yoga & klankschalen bijv. Voor meer informatie zie de website van Yogacentrum Eemland waar Shantoga direct aan verbonden is: www.yogacentrum-eemland.nl

 

Yoga-wellness vakantie in Italië 2015:

In de week van 24 tot 31 mei en de week van 31 mei tot 7 juni heb ik yogales gegeven op La Contessa in Noord-Italië. Beide yoga-wellness vakantieweken stonden in het teken van ontspannen, nieuwe energie op doen én heerlijk verwend te worden.

ScreenHunter_33 Nov. 21 12.44
De weken vonden plaats op landgoed Maso Michei in de directe omgeving van het Gardameer. De yoga-wellness weken zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een moment voor zichzelf, van yoga houdt en daarbij wil genieten van al het goede dat Italië te bieden heeft.

Hoe zien de dagenYoga lesruimte La Contessa eruit tijdens deze week? ’s Ochtends wordt er van 9:30-12:00 uur yogales gegeven, daarna kun je genieten van een weldadige Italiaanse lunch gevolgd door een vrij in te vullen middagprogramma; zoals bijvoorbeeld een bergwandeling, luieren in een hangmat in de tuin, een boottocht over het Gardameer of een thai-massage.  En ’s avonds wordt er wederom een zalig Italiaans diner voor je bereid.
Samengevat: een week lang puur genieten van yoga en ‘la bella Italia’.

Heb je behoefte aan een heerlijke yoga verwenweek? Dan kun je in 2017 ook terecht bij mijn collega Ingrid van Slooten. Zij zal dit jaar lesgeven in de weken van oktober. Voor meer informatie, neem contact op met Ingrid van Slooten van IngYoga of La Contessa.